Gratis onlinespel

De flesta av oss gillar att spela datorspel någon gång ibland. Du behöver dock inte springa ut till affären och köpa ett dyrt spel varje gång du känner för att spela lite. På nätet finns det gott om gratis onlinespel med olika teman. De flesta hemsidor har flera hundra titlar så det kommer inte vara något problem att hitta något du gillar.De flesta av spelen är så kallade point and click games där du enbart behöver använda datamusen för att spela. Vissa av spelen har flera nivåer som du låser upp genom att klara banor. På en del finns det även topplistor där du kan jämföra dina poäng med andra som också spelar på samma sajt. Lyckas du slå den som ligger etta?

Vad finns det för olika gratis onlinespel?

När du går in på en spelsajt kommer du se att de olika spelen är uppdelade i olika kategorier. Det kan till exempel vara bilspel, djurspel och matspel. De flesta hemsidor har också en separat kategori för de nyaste spelen och en för de populäraste spelen. Detta gör det enklare att hitta de spel som du tycker låter mest intressanta.

Vad behöver jag för att kunna spela?

Det som är det bästa med gratis onlinespel är att du kan spela direkt i din webbläsare. De flesta av spelen är skapade med Flash eller Shockwave så du behöver ha detta installerat på din dator. På vissa hemsidor kan du skapa ett konto för att få erbjudanden och spara statistik över ditt spelande. Detta är helt frivilligt och inget tvång.

Hur hittar jag gratis onlinespel?

Det är enkelt att hitta gratis onlinespel på nätet. Det enda du behöver göra är att söka på ”free online games” på valfri söktjänst. Du kommer då få upp flera sidor som alla har ett väldigt stort utbud. Du kan även Googla på free spins utan insättning för att hitta gratis casino spel. Du kan till exempel hitta gratisspel via Igame.  Vissa sajter är fokuserade på en typ av spel medan andra har ett väldigt blandat sortiment. Jämför gärna olika sajter för att hitta din favorit.